In één klap 60 namen erbij voor Best Kept Secret

Best Kept Secret heeft je geduld flink op de proef gesteld maar vandaag komt de festivalorganisatie in één klap met 60 bijkomende namen over de brug. Onder meer Run The Jewels, Aurora, George Ezra, James Blake en Soulwax zijn van de partij.

Alle nieuwe namen op een rijtje:

Run The Jewels • Agnes Obel • Aurora • Floating Points (solo live) • George Ezra • James Blake • King Gizzard & The Lizard Wizard • Metronomy • Soulwax • The Boxer Rebellion • Wild Beasts • American Football • Arab Strap • Cass McCombs • Circa Waves • Jenny Hval • Joy Orbison • Junun featuring Shye Ben Tzur & The Rajahstan Express • Kaleo • Real Estate • RY X • Strand of Oaks • The Thurston Moore Group • Thomas Dybdahl • Thundercat • Weval (live) • Whitney • Andy Shauf • Chris Cohen • Cigarettes After Sex • Denis Sulta • Fil Bo Riva • Girl Band • HER • Honeyblood • Joey Purp • Kadhja Bonet • Kaitlyn Aurelia Smith • Kikaguka Moyo • Kim Janssen • Kornél Kovács • Laurel Halo (dj set) • Mannequin Pussy • Marlon Williams • Mitski • Show Me The Body • Sløtface • STUFF. • Sundara Karma • Tall Heights • The Amazons • The Courtneys • The Parrots • The Wytches • Tommy Cash • Vatican Shadow (live) • Yung Internet • Yussef Kamaal • Zeal & Ardor • Toxe

Run The Jewels zal op vrijdag 16 juni ONE afsluiten. Eerder maakten de organisatoren al bekend dat Arcade Fire en Radiohead dat op de zaterdag en zondag doen. Ben je verder benieuwd wie op welke dag speelt? Een dagindeling is inmiddels terug te vinden op de officiële website van het festival.

Best Kept Secret vindt plaats van 16, 17 en 18 juni in Hilvarenbeek (NL). Alle info: www.bestkeptsecret.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negen + zes =