Ook Lost Frequencies komt naar Suikerrock

Suikerrock is op dreef: na recente aankondigingen van Soulsister, Zucchero, Bazart en Iggy Pop laat het Tiense festival vandaag Lost Frequencies op je los.

De jonge Brusselaar speelt dit voorjaar in de Lotto Arena zijn eerste arena concert en laat 2017 als een mijlpaal in zijn carriére tussen de keien kloppen. Hij heeft ook al wat op zak trouwens. Zijn debuut ‘Are you with me’ van Easton Corbin remixte hij naar ongekende hoogten en dat zette hem meteen wereldwijd op de kaart. Vorig jaar alleen al stond hij op mega festivals als Coachella in de VS, Tomorrowland Brazilië, Lollapalooza in Berlijn, en dat hij sant in eigen land is bewezen o.a. een uitverkochte AB, Rock Werchter en zijn eigen gehoste podium op Tomorrowland.

De eerste vier Lost Frequencies singles belandden steevast op nummer één in de Belgische Ultratop en dat heeft niemand hem als Belgische artiest ooit voorgedaan. Met ‘Are you with me’ stond hij ook als eerste Belg ooit op één in de Britse hitparade.

Lost Frequencies zorgt voor een kanjer van een feest op zaterdag 29 juli, na het optreden van die andere sensatie Bazart.

De 31ste editie van Suikerrock vindt plaats van vrijdag 28 juli tot en met zondag 30 juli in het centrum van Tienen met ook Iggy Pop, Bazart, Zucchero en Soulsister. Info en tickets: www.suikerrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zes + 20 =