Dour Festival brengt verse lading namen naar buiten

Dour Festival kondigt na zijn eerste headliners liefst 20 nieuwe namen aan. Onder hen Noisia, Popcaan, Trentemøller, Ry X en Adam Beyer.

Dour Festival begint met een lichting van de grootste namen uit de dubstep- en drum’n’bass-scene, zoals de Nederlanders van Noisia, die hun nieuwe show “Outer Edges” komen brengen op de Last Arena, maar ook de legendarische Brit Goldie, net als de jonge garde met Modestep en Tchami. Op hip hop-vlak voegen ze – ondanks de reeds stevig gevulde line-up, nòg wat sterkhouders toe: de rijzende sterren French Montana, bestaande uit het Franse duo Kaaris en Kalash Criminel. Dub- en reggaelovers kunnen zich dan weer verheugen op de koning van de Jamaïcaanse dancehall: Popcaan.

De kleurrijke geluidencocktail wordt verder bijgevuld met de Deense Trentemøller, de Australische Ry X, de sublieme en intrigerende Sevdaliza, de jonge Fransman Møme, en de Engelse Nao. Tot slot, verse techno-headliners met Adam Beyer, Tale Of Us, Blawan, Karenn, Sam Paganini, Mall Grab en de Franse nieuwe ster DJ AZF.

Dour Festival vindt plaats van 12 t/m 16 juli met o.a. Die Antwoord, Two Door Cinema Club, Metronomy, NAS, Kate Tempest en Nina Kraviz. Alle info: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negentien + 8 =