Uitverkocht Little Waves festival presenteert nieuwe namen

Nog voor de line-up compleet is, verkoopt Little Waves – het sympathieke indoor singer-songwriterfestival in C-Mine Genk – helemaal uit. En er is meer, want de festivalorganisatie stelt vandaag twee nieuwe namen voor.

Naast Grandaddy, Warhaus, Steve Gunn en Admiral Freebee stelt Little Waves uit eigen Belgische rangen Amongster en Rhinos Are People Too aan je voor. Amongster zijn de winnaars van De Nieuwe Lichting 2014 en brengen een geslaagde mix van indie, electronica, dansante melancholie, tegendraadse ritmiek en zoveel meer. ‘Teacher’ is de eerste single uit hun debuutalbum dat in de zomer verschijnt. Het Limburgs kwintet Rhinos Are People Too won in 2013 De Nieuwe Lichting. Daarna volgde een tournee langs de AB, Pukkelpop, Depot, De Afrekening en verscheen er een eerste EP. Nu zijn ze terug met nieuw werk dat ze live aan je voorstellen op Little Waves.

Little Waves vindt plaats op zaterdag 8 april in C-Mine Cultuurcentrum in Winterslag (Genk) met o.a. Grandaddy, Warhaus, Steve Gunn en Admiral Freebee. Info en tickets: www.littlewaves.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twintig − twee =