20 Nieuwe namen bij Dour Festival

Dour Festival presenteert vandaag niet minder dan 20 nieuwe namen. Kate Tempest, NAS, Two Door Cinema Club, St-Paul & The Broken Bones en talrijke andere namen komen in de zomer naar Dour.

Dour Festival mag ook de levende hip hop-legende NAS weer verwelkomen op het festival. In 2014 kwam de New Yorker het 20-jarig bestaan van “Illmatic” vieren, dit jaar is hij weer paraat om de Last Arena in lichterlaaie te zetten. Ook Pusha T komt z’n nieuwe plaat “King Push” voorstellen. Verder tekenen ook de nieuwe generatie rappers present: de Belgische Damso, de Franse Lorenzo en de Britse Kate Tempest zullen erbij zijn.

Two Door Cinema Club komt voor de eerste keer naar Dour met een hoop zonnige indie. Nog meer zon met Chassol en de olijke bende van St-Paul & The Broken Bones.

Op elektronisch vlak schotelt Dour Festival je niet minder dan 12 namen voor: Dixon, Kink, Dubfire, maar ook Jon Hopkins, Kölsch en Yussef Kamaal. Na enkele jaren afwezigheid staat Vitalic terug in Dour met een volledig nieuwe set, Hunee komt met een berg magische en uiterst dansbare klanken. Ook dit jaar weer een uit de kluiten gewassen D’n’B- en dubstepregiment met Chase & Status, Andy C, Annix, Critical Soundsystem en Dubfire.

Dour Festival vindt plaats van 12 t/m 16 juli met o.a. Die Antwoord, Metronomy en Nina Kraviz. Alle info: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

tien − 5 =