Festival Dranouter pakt uit met Doe Maar

Doe Maar, één van de populairste Nederlandse bands ooit, strijkt op vrijdag 4 augustus neer op Festival Dranouter.

Doe Maar is zonder meer een fenomeen, begin de jaren tachtig scoorden ze de ene hit na de andere, zoals ‘Sinds 1 dag of 2 (32 jaar)’, ‘Smoorverliefd’, ‘Doris Day’, ‘Is Dit Alles’, ‘Pa’, ‘De Bom’, ‘1 Nacht Alleen’ en ga zomaar door. Op heel korte tijd werd de hysterie rond de band waanzinnig groot, een ware rage die nog het best te vergelijken valt met wat The Beatles ontketenden in hun hoogdagen. Sinds 2000 zijn Ernst Janz, Henny Vrienten en Jan Hendriks geregeld terug op de podia te zien en dat kunnen wij alleen maar toejuichen.

Festival Dranouter vindt plaats van 4 t/m 6 augustus. Info en tickets: www.festivaldranouter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

17 − dertien =