Nieuwe namen voor Dunk!festival

Dunk!festival voegt met Jambinai, Lost In Kiev, The Moth Gatherer en La Ciencia Simple vier nieuwe namen toe aan het programma.

Jambinai is een award winnende band uit Zuid-Korea en brengt een bruisende mix van oude klanken met elementen van folk, metal en elektronische muziek. Lost In Kiev is een Franse groep en bracht enkele maanden geleden zijn jongste album uit via Dunk!records. Eind mei komen ze terug naar Zottegem om het nieuwe werk voor te stellen.

Het Zweedse The Moth Gatherer staat voor luide post-sludge-metal met hevige gitaren, trage drums en intense vocals. Ze staan bekend om hun overweldigende performances. Ook het Chileense La Ciencia Simple zakt af naar Zottegem nadat ze recent nog support act waren voor Tortoise.

Dunk!festival vindt plaats op 25 t/m 27 mei in Zottegem. Alle info: www.dunkfestival.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

drie × vier =