Boeiend programma bij Melkrock Tielt

Op zondag 14 augustus vindt op recreatiedomein Watewy in Tielt de 19de editie plaats van Melkrock Tielt. De affiche oogt veelbelovend met interessante bands zoals Glints, Faces On TV, Vandal X en Fifty Foot Combo.

VZW Heelal, de organisatie achter het festival, heeft voor de nieuwe editie opnieuw een boeiend programma in de aanbieding dat perfect op maat is van jongeren, gezinnen en muziekliefhebbers pur sang.

StuBru-stem Sofie Engelen neemt de presentatie voor haar rekening. Muzikaal wordt het programma ingevuld met Hands Off The Barmaid, The Guru Guru, Hypochristmutreefuzz, Glints, Faces On TV, Ertebrekers, Fifty Foot Combo en Skyve ft. MC Miyagi & Radikal op het hoofdpodium.

Het programma van de zijtent wordt ingevuld met Cocaine Piss, Vandal X en Radio Topkaas.

Info en tickets: www.melkrock.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

dertien − 1 =