The Corrs komen naar Suikerrock

The Corrs komen naar Suikerrock op zondag 31 juli en vervangen daar Roxette, die vorige week hun zomertour annuleerden wegens gezondheidsproblemen van zangeres Marie Frederiksson.

The Corrs waren één van de grootste bands aan het begin van de jaren 2000, verkochten meer dan 40 miljoen platen en scoorden hits met o.a. ‘Breathless’, ‘Dreams’ en ‘Radio’. Na een decennium uit de spotlights zijn ze terug met een nieuw album ‘White light’ en een nieuwe tournee.

The Corrs hebben een huizenhoge livereputatie. Het blijft niet bij Keltische pop. De band slaagt erin de songs aan je huid te laten kleven en zijn niet voor niks Ierlands fijnste exportproduct.

De 30ste editie van Suikerrock vindt plaats van vrijdag 29 juli tot en met zondag 31 juli in het centrum van Tienen met o.a. Deep Purple, dEUS, Balthazar, Tourist LeMC, Alice On The Roof, Emma Bale, Marco Borsato en Stan Van Samang. Info en tickets: www.suikerrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

14 + zeventien =