Dour Festival vult programma van Labo verder in

Vorig jaar opende Dour Festival het Labo, een kleine tent die bol staat van diverse experimenten. Vanaf de eerste concerten, werd deze plek exact wat de organisatoren voor ogen hadden: een intieme tent met nieuwe ontdekkingen en verrassingen. Dit jaar keert deze tent terug met optredens van o.a. Dan Deacon, Dan San, STUFF., Moaning Cities en Babyfather.

Op donderdag zal het merendeel van het programma bestaan uit elektronische projecten die neigen naar het afwijkende en het futuristische. Denk daarbij aan Danny L Harle, Fatima Al Qadiri, Babyfather, Petit Biscuit, Dan Deacon, Jacques en Haring.

Vrijdag is het aan de Belgische talenten. Alle genres en alle samenstellingen zullen onze kleuren verdedigen: Dan San, STUFF., Le Colisée, One Man Party, Glü, Tav Exotic en Why the eye.

Op zaterdag is het de beurt aan indie, psychedelica en alternatieve muziek: Samba De La Muerte en Moaning Cities vervoegen de reeds aangekondigde Fat White Family, The Soft Moon en La Mverte.

Zondag zal in het teken staan van hedendaagse wereldmuziek met Konno N°1, Fumaça Preta en het Brusselse Lowup Soundsystem (feat. DJ Mellow & Max le Daron). Reeds aangekondigd: Mbongwana Star, Islam Chipsy & EEK en Branko (van Buraka Som Sistema).

Volgende week donderdag worden de allerlaatste namen voor Dour Festival 2016 aangekondigd.

Dour Festival vindt plaats van 13 t/m 17 juli. Info en tickets: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × 3 =