Join us on the Road to a new record in Brussels :: Crowdfunding nieuw album James&Black

James&Black, het Texaanse blues/soul duo dat we een tijdje geleden interviewden, voelt zich klaar voor hun tweede studio album.

Bruce James en Bella Black kwamen in 2011 naar Europa, en toeren sindsdien onophoudelijk in onze contreien. Onderweg kwamen ze gelijkgestemde muzikanten en producers tegen, en enkele daarvan helpen nu een handje met de realisatie van dit tweede album. DJ Grazzhoppa brengt de nodige beats, en onder andere bassist Nicolas Thys, drummer Mark Stoop en muzikale duvel-doet-al Mischa Den Haring zorgen voor de verdere invulling. Maar, niet iedereen heeft een grote spaarpot, of de hulp van een groot platenlabel, daarom hebben deze fijne mensen uw hulp nodig. Via hun Indiegogo crowdfunding Join us on the Road to a new record in Brussels kan u uw steentje bijdragen.
Meer informatie nodig? Surf naar deze link.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

15 − twee =