Boomtown bevestigt Tindersticks, William Fitzsimmons en meer

Boomtown presenteert vandaag een pak nieuwe, straffe namen voor zijn komende editie. Onder meer Tindersticks, Marble Sounds en William Fitzsimmons vervoegen de line-up.

Tindersticks bracht met ‘The Waiting Room’ in januari dit jaar hun tiende album uit. Nog steeds doordrenkt van een verslavende weemoed die ze tot in de perfectie beheersen, komen ze terug naar Gent. En geen beter plek voor hun hun theatrale composities dan de Opera.

Verder bezet Boomtown natuurlijk opnieuw de Handelsbeurs. In de zaal spelen Flying Horseman, Marble Sounds, The Black Heart Rebellion, William Fitzsimmons en I will, I swear. In de club schudden we de benen los op de portables en Dijf Sanders. En STUFF. en Woodie Smalls laten de mainstage op de Kouter daveren.

Info en tickets: www.boomtownfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

tien − zes =