Down The Rabbit Hole komt met meer namen

Met nog iets meer dan twee maanden te gaan voordat Down The Rabbit Hole jullie mag verwelkomen is het vandaag eerst tijd voor nieuwe namen met o.a. Alex Vargas, Fun Lovin’ Criminals, Eefje de Visser, Whitney en Everything Everything.

Ook Nothing But Thieves en Kovacs zijn van de partij. Beyond The Wizards Sleeve, White Denim, The Love Triangle, Oscar en Reza Athar vervolledigen deze lichting namen. Binnenkort volgen meer bevestigingen.

Down The Rabbit Hole vindt plaats op 24 t/m 26 juni in Beuningen (NL) met o.a. The National, PJ Harvey, Suede, Ahnoni, Charles Bradley & His Extra Ordinaires, Courtney Barnett, Glen Hansard, Lianne La Havas, Savages, De Staat, Daughter, Rhodes en vele anderen. Info en tickets: www.downtherabbithole.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeven − 4 =