BKS gaat weekend in met pak nieuwe namen

Best Kept Secret levert zo vlak voor het weekend nog een verse lading namen af waarvan de opmerkelijkste o.a. Air, Mount Kimbie (dj set), Fat White Family, The Black Box Revelation en Woodie Smalls zijn.

De 19 nieuwe namen sommen we gemakkelijkheidshalve alfabetisch voor je op: Air, Antal, Auacity, bewilder, Empress Of, Fat White Family, Jameszoo (dj set), Kelvin Jones, Minor Victories, Mount Kimbie (dj set), Mystery Jets, Nozinja, Palmbomen II (live), Pional (live), Psychic Ills, Roman Flügel, The Black Box Revelation, Ulrika Spacek, Woodie Smalls.

De dagindeling vind je terug op de officiële website van het festival.

Best Kept Secret vindt plaats van 17, 18 en 19 juni in Hilvarenbeek (NL) met o.a. Beck, Editors, Wilco, BADBADNOTGOOD, Band Of Horses, Beach House, Explosions In The Sky, Christine And The Queens, Dinosaur Jr., Jamie XX, Yeasayer, VANT, Alice On The Roof en vele anderen. Alle info: www.bestkeptsecret.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zestien − 8 =