De derde van Moderat

Moderat, de samenwerking tussen Modeselektor en Apparat, levert een nieuwe plaat op. De eerste single “Reminder” komt binnenkort uit.

Het Duitse trio kondigt Moderat III aan en een eerste nummer daaruit verschijnt op 19 februari. Op het album, dat op 1 april in de winkel ligt, staan twee remixen avn het nummer: Special Request Rework en Answer Code Request Remix. “Reminder” is nu al te downloaden als je de plaat vooraf bestelt

Ondertussen plande Moderat ook een tour om hun album te promoten. Kaarten voor concerten in Londen, Amsterdam en Brussel waren op minder dan één minuut helemaal uitverkocht. Om huilende fans te troosten, zijn echter extra concerten voorzien. Zo komt de groep op 30 september opnieuw naar België, maar wie daar nog bij wil zijn, zit best op woensdag 10 februari om 10 uur voor zijn scherm om de start van de verkoop deze keer niet te missen.

Voor de show zelf schakelt de band opnieuw Pfadfinderei in voor de graphics. Die studio was in het verleden al verantwoordelijk voor veel Moderatclips en zal nu ook tijdens de concerten ook voor de (laser)belichting en video’s zorgen.

“Reminder”:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × twee =