The Prodigy en meer voor Dour Festival

The Prodigy – vorige week nog verkozen tot beste headliner op de European Festival Awards – komt op donderdag 14 juli naar Dour Festival. Daarnaast kondigt het Waalse festival nog 12 nieuwe namen aan.

Naast deze grote headliner verwelkomt Dour Festival ook de Amerikaanse hip-hoplegende DJ Premier. De in Houston gebaseerde producer zal ons zelfs twee maal verblijden met een show: eerst met z’n live band The Badder en vervolgens met Royce da 5’9” als PRhyme.

Nog meer hip-hop met de Engelse grime-sterren Stormzy en Lady Leshurr. Soom T verdedigt de Schotse kleuren, terwijl Vald en Seth Guero de French connection verzorgen.

Verder is er ook de langverwachte terugkeer van het scratch-team Birdy Nam Nam. Maar ook grote Dour-debuten van de nieuwe Oekraïense prinses van de techno, Nastia of de koning van de Berlijnse groove, Max Graef.

Rock-gewijs verwelkomt Dour Festival The Soft Moon en J.C. Satàn op de affiche, naast Sigur Ros en Mac DeMarco.

Dour Festival vindt plaats van 13 t/m 17 juli met o.a. Sigur Rós, Wiz Khalifa en Pixies . Info: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

veertien + zestien =