Ook Pixies en Ho99o9 naar Dour Festival

Nog maar enkele dagen geleden dropte Dour Festival een bommetje met de aankondiging van Sigur Rós. Vandaag doet de festivalorganisatie daar nog een schepje bovenop met o.a. Pixies en Ho99o9.

Na Sigur Rós is het de beurt aan het mythische Pixies – beter dan ooit – om hun eerste show ooit op het Plaine de la Machine à Feu te bevestigen! Ze sluiten de Last Arena op zondag 17 juli, samen met Boys Noize die zijn nieuwe set komt voorstellen. Verder verwelkomt Dour Festival ook het volledige Stand High Patrol voor een exclusieve Belgische show deze zomer. Dour Festival sluit deze lading met een verse ontdekking: het Amerikaanse Ho99o9 komt zijn verschroeiende punk/hip hop over de weide spuien.

Dour Festival vindt plaats van 13 t/m 17 juli. Info: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

20 − een =