Weerdse Bierfeesten bevestigen eerste acts

Voor de 33e keer al vinden tijdens het eerste weekend van mei de Weerdse Bierfeesten plaats. Live muziek, een passie voor bier en professionele omkadering in een gezellige sfeer: ziedaar de succesformule die het lange bestaan van het evenement verklaart. Met Clouseau en Gunther D worden de eerste namen voorgesteld.

Volgend jaar zullen de Weerdse Bierfeesten op 5, 6 én 7 mei plaatsvinden. Het muziek- en bierfestival zal dus geen twee, maar drie dagen duren. Op donderdag 5 mei (O.H. Hemelvaart) zal Clouseau, Vlaanderens populairste band, het feestweekend op gang trappen tijdens hun grote ‘Clouseau-Tour 2016’. Tickets voor donderdag 5 mei kosten 25 EUR en zijn te bestellen via de officiële website van het festival.

Ook voor de Palm Live Stage op zaterdag 7 mei kunnen de organisatoren al een tipje van de sluier lichten: Gunther D neemt zijn maatje Skyve mee om ons van de nodige beats te voorzien. Voor vrijdag 6 mei kunnen we al verklappen dat de Mechelse feest-dj’s van Radio Botanique hebben bevestigd. Meer namen volgen zeer binnenkort.

<

De Weerdse Bierfeesten bieden dit jaar voor het eerst ook combitickets aan. Wie zijn combiticket nog voor Nieuwjaar bestelt, kan bovendien genieten van een ‘Early Bird’ ticketkorting en betaalt dan maar 35 EUR voor een toegangsticket voor de drie dagen.

Alle info: www.weerdsebierfeesten.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeventien + zes =