Florence + The Machine bevestigd voor Rock Werchter

Florence + The Machine staat op zondag 3 juli 2016 in het festivalpark van Rock Werchter. Dit jaar gaven Florence Welch en haar band ook al present op Rock Werchter. Ze pakten met groot gemak en veel liefde het Festivalpark in en doet komende zomer nog eens over.

Een creatieve carrière vol onverwachte wendingen. Zoals Björk, Kate Bush of PJ Harvey. Dat was de kinderwens van Florence Welch. Ze begint al heel jong aan het samenstellen van een dreamteam om die ambitie te bereiken. Florence + the Machine valt al snel op bij de Britse critici en scoort in ons land radiohits met ‘Dog Days Are Over’ en ‘You Got The Love’. Het debuut ‘Lungs’ (2009) leidt in 2010 naar de voormalige Pyramid Marquee voor een memorabel Werchter-moment. De tent is drie keer te klein en Florence rockt zich een enorme scheur in haar kleed. Twee albums verder lijkt haar kinderdroom vervuld. Het Amerikaanse blad Time rekent Welch bij de 100 invloedrijkste mensen op de planeet, Beyoncé citeert haar als inspiratiebron en ze stond al twee keer hoog op de affiche van Rock Werchter. Her verhaal wordt vervolgd in 2016.

Vorige week werd al aangekondigd dat Rammstein op vrijdag 1 juli naar Rock Werchter komt. Het festival vindt van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli 2016 plaats in het Festivalpark in Werchter. Meer namen volgen binnenkort.

Alle info: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

tien − negen =