Botanique komt met eerste namen voor Les Nuits

Een unieke locatie, een programmatie met een dijk van een reputatie! Les Nuits is naar goede gewoonte de echte opener van een druk Belgisch festivalseizoen! Het festival presenteert vandaag zijn eerste namen.

Les Nuits is een festival waarbij ontdekking en versterking van muzikale carrières een topprioriteit is, met een eclectische programmatie die uiterst open staat voor nieuwe trends mét kwaliteit! Les Nuits is overigens ook een staalkaart van de concertagenda doorheen het jaar. In het Koninklijk Circus, de Chapiteau, de Orangerie, de Rotonde en het Museum (Grand Salon) kan je terecht voor al dat moois van vandaag en (over)morgen. Met La Femme en Bon Voyage Organisation (13/05, Chapiteau), Feu! Chatterton en Radio Elvis (19/05, Koninklijk Circus) en Flavien Berger (20/05, Orangerie) geeft het festival al meteen zijn eerste namen prijs. Uiteraard staat er nog meer in de stijgers. Daarover later meer.

Alle info: www.botanique.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee − een =