Efterklang op MORE MUSIC!

Tussen 6 en 9 april 2016 gaat de vierde editie van MORE MUSIC! ‘4 Days of Mind Movin’ Music & More’ door. Het wordt opnieuw een boeiende ontmoeting tussen Cactus Muziekcentrum en Concertgebouw Brugge, op het raakpunt van op het eerste gezicht uiteenlopende muzikale werelden. Een gebald, atmosferisch totaalconcept dat de bezoeker meeneemt op een avontuurlijke muzikale trip van singer-songwriter tot elektronica en uitdagende multimediale projecten.

Op vrijdag 8 april 2016 is Efterklang de centrale gast. Onder de noemer ‘Reverberations’ presenteren ze een avondvullend programma waarin verschillende aspecten van hun intrigerend en veelzijdig artistiek parcours aan bod komen. Die avond zie je Leaves ‘The Colour Of Falling’ (DK, a new opera by Efterklang & Karsten Fundal) aan het werk. Maar ook Liima (DK/FIN), een samenwerking tussen Efterklang en Tatu Rönkkö staat op het programma. Verder is er ook nog Screenings ‘An Island’ & ‘The Ghost Of Pimramida’ en The Lake Online Radio. Binnenkort wordt ook de programmering van de andere dagen bekend gemaakt!

Alle info: www.moremusicfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

veertien − 5 =