Lydmor, Yung, Brutus en meer voor Glimps

Glimps lost weer een hele resem nieuwe namen. Op 10, 11 en 12 december kun je naar aloude gewoonte weer in Gent terecht om het beste van de Europese muziekscene van morgen aan het werk te zien. Focusland dit jaar is Denemarken, maar het festival heeftook weer heel wat andere gastheren zoals Unday Records, Peter Verstraelen Agency, en Toutpartout.

Hoewel de focus op Deens talent ligt, blijft het aanbod in deze lichting beperkt tot Yung, Nils Grondahl en Lydmor & Bon Homme. Die laatste kennen we vooral dankzij haar gastoptredens bij ons eigen Arsenal. Duitsland wordt vertegenwoordigd door Fenster. De Britse bands Cristobal And The Sea en JP Cooper steken het kanaal over voor een optreden op het Gentse showcase festival. Onze noorderburen vaardigen Pauw, Bombay en My Baby af. Ander internationaal talent is er in de vorm van Howling Owl (SE), Gold Celeste (NO), Rendez-Vous (FR) en Raglans (IE). Van eigen bodem spelen Kapitan Korsakov, Dans Dans, Go March, Blackie And The Oohoos, Raveyards, Brutus, Sherman, Protection Patrol Pinkerton en Roscoe ten dans.

Eerder bevestigde Glimps al de komst van o.a. Illuminine, Mountin Bike, Jacob Bellens, Shiny Darkly en Júníus Meyvant. Alle info: www.glimpsgent.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

9 − 1 =