Protection Patrol Pinkerton vraagt om het niet te verknallen

Protection Patrol Pinkerton is terug van weggeweest met de single “Don’t Wreck This”, die zal te vinden zijn op tweede plaat Good Music Beautiful People. De opvolger van het in 2013 verschenen ongetitelde debuutalbum verschijnt op 20 november via Waste My Records. Bij de eerste single, geproducet door Floris De Decker van Team William, hoort ook een video die werd gemaakt door de creatievelingen van Spookstad.

Het Tieltse vijftal maakt sinds 2012 opgang in de Belgische muziekscene. In dat jaar wonnen ze het pop- en rockconcours De Beloften. Op Studio Brussel scoorde de opgewekte indiepopband uit Tielt al goede punten met singles als “Future = Our Home” en “This Time”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

7 + tien =