BAD Festival heeft muziekprogramma klaar

Op donderdag 21 april 2016 vindt de 7de editie van BAD Festival plaats. BAD is een belevingsfestival voor iedereen en ging voorheen door het leven als Dranouter-Bad. BAD Festival staat garant voor een leuke mix van concerten, workshops en verwennerijen op het strand van De Panne.

Het muziekprogramma van BAD Festival 2016 is klaar. Ook dit jaar wordt het festival geopend door Il Sogno, de band van De Lovie, dat voor de gelegenheid aan een speciaal programma werkt, ditmaal in samenwerking met Guy Swinnen. Aansluitend wordt het podium ingenomen door Variomatic, Protection Patrol Pinkerton, Urbanus & De Fanfaar en Laura Lynn. Les Truttes presenteren hun nieuwe show ‘Elephantastic’ naar aanleiding van hun 20ste verjaardag! Afsluiten doen ze naar jaarlijkse traditie met BAD Soundsystem.

Naast het muzikale programma realiseren de organisatoren samen met tal van West-Vlaamse secundaire -en hogescholen opnieuw diverse workshops. De workshopboulevard is een belangrijk deel van het festival en wordt uitgewerkt door jongeren die studeren in sociaal technische richtingen. Onrechtstreeks biedt BAD Festival hen zo een onvergetelijke, rijke praktijkervaring aan.

Info en tickets: www.badfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 × drie =