Glimps lanceert eerste namen

Het internationaal showcasefestival Glimps heeft zijn eerste namen vrijgegeven. Halverwege december wordt Gent weer overspoeld door heel wat Europees én Belgisch muzikaal talent.

Meer dan 60 nieuwe en opkomende talenten zullen zich drie dagen lang tonen aan het publiek, en muziekprofessionelen van over de hele wereld. Daarbij focussen organisatoren Democrazy, RockoCo, Keremos en Gent Jazz festival op bands en artiesten uit regio’s die zelden een kans krijgen in de meeste Europese clubs of festivals.

Neem alvast pen en papier, want hier komen de eerste, veelbelovende namen: Fay Wildhagen (Noorwegen), Demob Happy (Engeland), I Have A Tribe (Ierland), Júníus Meyvant (IJsland), Kid Flicks (Griekenland), Rina Mushonga (Nederland) en Drink To Me (Italië). Uit eigen land werden YellowStraps, Hypochristmutreefuzz en Hiele bevestigd.

Glimps 2015 vindt plaats van 10, 11 en 12 december in de Gentse binnenstad. De Early Bird Tickets zijn nog één week beschikbaar voor amper 20 euro. Meer info via glimpsgent.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × 1 =