COUNTRYfestival geeft eerste namen prijs

In Sint-Truiden heeft de organisatie achter het COUNTRYfestival zijn eerste namen prijsgegeven. In het weekend van 28, 29 en 30 augustus zakken o.a. DNA & The Cellarboys (SWE) en The Deslondes (USA) af naar de Abdijsite in de fruitstad.

Het derde COUNTRYfestival vindt niet langer plaats in Groot-Gelmen, maar verhuist naar de unieke locatie van de Abdijsite in Sint-Truiden. Het volledige programma wordt zeer binnenkort uit de doeken gedaan maar de eerste artiesten voor de Whiskey Stage op vrijdag 28 augustus zijn reeds bekend gemaakt. Spelen voor u ten dans: Herman Brock Jr. & The Brockettes (NL), DNA & The Cellarboys (SWE), The Bros. Landreth (CAN), The Deslondes (USA) en Cosmo’s Foger-T (B).

COUNTRYfestival vindt plaats op 28, 29 en 30 augustus. Info en tickets: www.countryfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

drie + zeven =