Faith No More én Royal Blood vervangen Foo’s op Rock Werchter

Het was een bewogen week ten huize Rock Werchter. Er is hard gewerkt. Er is veel gebeld en druk gemaild met als doel: het festivalpubliek een geweldig alternatief voor Foo Fighters aanbieden. Met Faith No More én Royal Blood biedt het festival nu een dubbele portie rock.

Faith No More stond hoog op het verlanglijstje van de festivalgangers. De festivalorganisatie is blij ze in extremis aan de line-up van Rock Werchter 2015 te kunnen toevoegen. Royal Blood dubbelt dit jaar. Vorig jaar stond het duo in de vroege namiddag geprogrammeerd in The Barn. Het was een bijzonder indrukwekkende passage, meteen goed voor hun grote doorbraak. In februari kreeg Royal Blood, uit de handen van Jimmy Page, de BRIT Award voor beste Britse Band overhandigd. Faut le faire! Redenen genoeg om hen niet één maar twee keer een stek op de Main Stage van Rock Werchter te geven. Dit jaar te zien en te horen op donderdag én zaterdag.

Rock Werchter 2015 vindt plaats van donderdag 25 juni tot en met zondag 28 juni. Alle info: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 + negen =