Ben Howard zegt af voor Rock Werchter

Ben Howard annuleert zijn concert op Rock Werchter bij de start van het festival. De Brit is geveld door een infectie. Hij zou op vrijdag 26 juni op de Main Stage optreden.

“We’re absolutely gutted to announce that we will no longer be able to perform at tomorrow’s Rock Werchter Festival. Once again we’re real sorry to those of you that we’ve let down but we hope you all have a rad time without us.. Ben is fighting a severe chest infection and needs all of your good vibes…”, klinkt het bij zijn management.

Deze annulering brengt verschuivingen in het dagprogramma met zich mee. Balthazar verhuist van The Barn naar de Main Stage. In The Barn zelf wordt er niet vervangen. Wel wordt het uurschema aangepast. Enkel op vrijdag stonden er 7 acts gepland waardoor The Barn en KluB C meer gingen overlappen. Dat euvel wordt verholpen. Het nieuwe uurschema van Rock Werchter 2015 is nu beschikbaar via de officiële website van het festival.

Rock Werchter 2015 vindt plaats van donderdag 25 juni tot en met zondag 28 juni. Alle info: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

veertien − 7 =