Affiche Afro-Latino compleet

Afro-Latino, de hoogmis van de exotische muziek in België, heeft zijn programma af. Het wordt weer heet in Bree op 10, 11 en 12 juli. Tel daar nog het nieuwe festivalterrein bij en je krijgt een pittige cocktail om je helemaal in de Tropen te wanen.

Met J. Alvarez (nieuwe reggaetonster uit Puerto Rico), Salkotta ft. Gregor Salto (Top World DJ uit Nederland), Ba Cissoko (Afrofunk ster uit Guinée), Tydal (jong reggaetalent uit Jamaica), Pistoleros de la Paz (Cumbia uit Barcelona), Cache Royale, Palenke Soundsystem, Squadra Bossa ft. Buscemi en nog een 30-tal soundsystems en DJ’s, waaronder internationale soundsystem toppers zoals Soca Twins, Pow Pow, TLP, Moombahteam, Schlachthofbronx, is het programma van Afro-Latino helemaal helemaal rond.

Speciaal voor de latin liefhebbers biedt Afro-Latino vanaf vandaag een uniek duo ticket aan: voor 100 euro kan je enkel online een ticket kopen van zaterdag 11 juli (Afro-Latino in Bree met het unieke en exclusieve dubbel concert van JUANES en JUAN LUIS GUERRA) en zaterdag 18 juli (het exclusieve optreden van MARC ANTHONY in de Ahoy in Rotterdam).

Het Afro-Latino Festival vindt plaats op 10, 11 en 12 juli 2015 op festivalterrein Berkenbroek in Bree. Info en tickets: www.afro-latino.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een × drie =