Dour Festival doet er schepje van 60 namen bovenop

Met nog een drietal maanden te gaan tot de start van het festival, laat Dour Festival vandaag opnieuw een karrevracht aan namen los. Het Waalse festival ontvangt onder meer Santigold, Starflam, The Drums, Rival Sons en Horace Andy.

De afdeling gitaren wordt in deze lichting vertegenwoordigd door klinkende namen als The Drums, A Place To Bury Strangers, Rival Sons, Kvelertak en Great Mountain Fire. Ook LA Priest, Josef Salvat, Songhoy Blues, Roscoe, Dario Mars & The Guillotines, Little X Monkeys, The Black Tartan Clan, Kennedy’s Bridge, Recorders, The Scrap Dealers, Za!, Mars Red Sky en Jonathan Toubin vinden hun weg naar één van de talrijke podia die Dour Festival rijk is.

Liefhebbers van hiphop maken hun borst nat voor de komst van Santigold, KRS-One, Starflam, Klub Des Loosers en The Underachievers. Skepta, Kaaris, Raury, CJ Fly, Demi Portion, JeanJass, Lomepal, Mochélan Zoku en Sanzio vullen het rijtje verder aan.

Horace Andy, Black Roots, Jah9 en Resonators brengen de lading reggae en ska naar Dour terwijl liefhebbers van drum’n’bass en dubstep zich kunnen laten gaan bij Eptic, Maztek b2b Emperor, Optiv & BTK, DC Breaks feat. MC Carasel, Dimension, Kasra, Apashe en Baz & Simplistix feat. MC Skywalker.

Wie wil dansen, vindt zijn weg naar Infected Mushroom, The Bloody Beetroots (SBCR dj set), Glass Animals, Max Cooper presents Emergence, A. G. Cook, Perc live, THYLACINE, Paranoid London, Darius, AKS, Detroit Swindle, Romare live, Kero Kero Bonito, Mugwump live, Raw District en DC Salas.

De laatste 30 namen voor het festival worden in mei aangekondigd.

Dour Festival vindt plaats van 15 t/m 19 juli en bevestigde eerder reeds de komst van o.a. Tony Allen ft. Damon Albarn & Oxmo Puccino, Fear Factory, Deerhoof, Snoop Dogg, Squarepusher, Anti-Flag, Eagulls, Nina Kraviz, Nils Frahm, Agnostic Front, Omar Souleyman, The Strypes, Lauryn Hill, Circa Waves, The Wombats, CocoRosie, Palma Violets en Goose. Info en tickets: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

11 − drie =