Nieuw festival in Heers met Guy Swinnen

Met 3870 On The Rock verrijst op vrijdag 1 en zaterdag 2 mei een spiksplinternieuw festival in Heers. Het Orakel, een plaatselijk rockcafé en drijvende kracht achter het festival, wijkt daarvoor een weekend uit naar de terreinen van De Bammerd en rekent op de komst van o.a. Guy Swinnen & band, Iese Daase en lokale bands Facette en Spellbound.

3870 On The Rock gaat van start op vrijdag 1 mei met Facette, een Truiense coverband met drie zangeressen begeleid op gitaar en drums. Later op de avond is het nog aan Luka La Menzo, Ineke en Deman Rogue om sfeer in de keet te brengen. De eerste festivaldag wordt afgesloten door Guy Swinnen & Band die ongetwijfeld ook heel wat nummers van The Scabs brengen.

Op zaterdag 2 mei geeft Moonship de aftrap en spelen vervolgens ook Point 45, The Long Lost Gentlemen, Vodz en Spellbound nog ten dans. AC/DC tribute band Iese Daase doet het licht uit.

Dagtickets kosten in voorverkoop 15 euro en aan de kasse 25 euro. Combitickets zijn te verkrijgen aan 20 euro in voorverkoop en 30 euro aan de kassa. Alle info op de Facebook pagina van het festival.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijftien + twaalf =