Welkom in het “Strange Paradise” van The Van Jets

“Een combinatie van schoonheid, venijn, smerige gitaren en groovy drums en bovenal: catchy as hell!” Dat is wat we mogen verwachten van de nieuwe van The Van Jets, nochtans als het van Sony afhangt. Na Halo uit 2012 is de band terug met het album Welcome To Strange Paradise, dat op 17 april in de rekken zal liggen.

Het album werd opgenomen in de Londense Urchin Studios door Leo Abrahams, de producer die al eerder samenwerkte met Paolo Nutini en Oscar and the Wolf. Daarna ging de plaat richting Tchad Blake aka de menselijke mengtafel waar The Black Keys en Arctic Monkeys ook af en toe gebruik van maken.

Enkel “Two Tides of Ice” werd nog maar vrijgegeven. Voor het volledige album, dat zal verschijnen als cd en lp, is het nog wachten tot half mei. De band van de broers Johannes en Michael Verschaeve stelt hun album wel al voor op 3 en 4 april tijdens het jaarlijkse Instant Karma-festival in Oostende.

Tracklist Welcome to Strange Paradise:

 1. Welcome to Strange Paradise
 2. Two Tides Of Ice
 3. Carpet Man
 4. Twelve Note Scale
 5. Utopia
 6. Strange Paradise
 7. Shit to Gold/li>
 8. Pink & Blue
 9. Sludger
 10. Bad Call
 11. Lady Lazarus

Beluister hier alvast “Two Tides Of Ice”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

7 − 6 =