Affiche Festival Aan Zee compleet

Het programma voor de 11de editie van Festival aan Zee, de festivalopener van het seizoen, is compleet. Flip Kowlier, Tom Helsen, Kraantje Pappie, Gunther D maar ook De Ketnetband en verschillende animatie acts zakken op 25 en 26 april af naar het gratis festival op het strand van De Panne.

Zij worden toegevoegd aan de line up waarop reeds eerder Gers Pardoel, De Mens, Radio Guga, Ostyn, Zinger, Tout Va Bien, Cookies and Cream, Walrus en The Kings Of Pop bevestigden.

Maar er is nog meer te beleven op Festival aan Zee. De diensten Jeugd & Sport slaan de handen opnieuw in elkaar en samen met verschillende verenigingen uit De Panne organiseren ze leuke, kindvriendelijke activiteiten op het strand en de zeedijk van De Panne zoals zeilwagenrijden, gekke fietsen, hindernissenparcour en clickriebels. Festival aan Zee staat garant voor een mooi weekend aan zee vol goeie muziek en leuke activiteiten voor jong en oud.

Festival Aan Zee vindt plaats op 25 en 26 april. Alle info: www.festivalaanzee.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee + zestien =