The Van Jets cureren Instant Karma

Voor de komende editie van Instant Karma slaan Muziekclub De Zwerver en Jong Oostende de handen in elkaar met The Van Jets voor een uitdagende muzikale tweedaagse.

The Van Jets brengen de live-première van hun nieuwe plaat ‘Welcome To Strange Paradise’ in de stad waar ze werden opgericht, Oostende. Ze vervullen de rol van curator waarbij ze zowel bevriende bands als muzikale helden uitnodigden. Het geheel wordt afgekruid met een paar interessante buitenlandse artiesten.

Het programma ziet er veelbelovend uit met op vrijdag 3 april de album release show van The Van Jets. Ook Team William, Tubelight en Dilly Boys geven dan present. Op zaterdag 4 april spelen The Van Jets een akoestische en dj-set. Verder staan die dag ook Bo Ningen (JAP), Gruppo Di Pawlowski, Collapsing Stories ‘D Is Done’ by Madensuyu, Moodoïd, Robbing Millions, The Germans en Elefant op het programma. Het akoestische concert van The Van Jets is enkel toegankelijk voor de eerste kopers van een weekendticket via de voorverkoop.

Info en tickets: www.instantkarma.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 − drie =