Anouk topact op Suikerrock vrijdag

Anouk is de topact op de eerste dag van Suikerrock 2015! De populairste artieste van de Lage Landen is weer helemaal terug met het album ‘Paradise And Back Again’, dat ze afgelopen weekend kwam voorstellen met een indrukwekkend concert in een volgelopen Antwerps Sportpaleis. Op vrijdag 31 juli komt ze de Grote Markt van Tienen vakkundig inpakken.

Suikerrock 2015 vindt plaats van vrijdag 31 juli tot en met zondag 2 augustus in het centrum van Tienen. Anouk op vrijdag, en Marco Borsato, Clouseau, K3 en Kapitein Winokio op de familiedag zondag zijn de eerste bevestigde namen voor de 29ste editie van het festival. Binnenkort volgen meer namen.

Info en tickets: www.suikerrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

veertien − negen =