Boerenrock geeft volledig programma B-Family vrij

Na een onzekere periode over het voortbestaan van Boerenrock wil de vernieuwde en superenthousiaste organisatie achter het festival in Kortenaken nu uitpakken met een nieuwe editie die minstens even goed, om niet te zeggen beter, is dan de jubileumeditie van 2014. Het festival pakt uit met zijn eerste namen voor B-Family, de familiedag op zondag zeg maar, en verwelkomt o.a. Scala & Band en Clouseau.

De afgelopen maanden werd al heel wat huiswerk verricht op zowel artistiek als logistiek vlak. En na het succesvolle programma van 2014, kan de organisatie in alle bescheidenheid maar apetrots aankondigen dat het programma van 2015 nog straffer is. De affiche wordt de komende weken verder onthuld maar liefhebbers kunnen nu reeds rekenen op de komst van Laura Tesoro, Scala & Band, Clouseau en Les Truttes op zondag 30 augustus. Daarmee is het programma voor B-Family meteen ook compleet.

Ook logistiek werden het voorbije jaar verbeterpunten genoteerd en ondertussen ook effectief aangepakt. Innovatie dus, ook op het festivalterrein. Deze aanpassingen gaan gepaard met hogere kosten. Ook de prijzen voor het artistieke programma gaan de hoogte in maar Boerenrock verhoogt zijn ticketprijzen uitdrukkelijk niet. Tenminste niet tijdens de vroegboekperiode die op dit moment start en loopt zolang de voorraad strekt.

Boerenrock vindt plaats op 28, 29 en 30 augustus. Info en tickets: www.boerenrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

18 − vier =