Labadoux met Adrian Crowley en Amatorski

Labadoux is er opnieuw op 1, 2 en 3 mei in Ingelmunster. De organisatoren achter het festival geven hun eerste namen prijs en vullen de line-up van zaterdag met ondermeer Adrian Crowley, Amatorski en Laïs.

Adrian Crowley is een Ierse singer-songwriter, begenadigd met een schitterend stemgeluid dat doet denken aan Leonard Cohen of Nick Cave. Laïs komt dan weer 20 kaarsjes uitblazen in Ingelmunster en Amatorski speelt na een Europese tournee nog eens op Belgische bodem. Ook Geppetto & the Wales zijn van de partij. Het zaterdatprogramma wordt verder ingevuld door Revere, Cecilia, Strograss, Scrappy Tapes en Bottle Of Moonshine. Meer namen volgen snel.

Info en tickets: www.labadoux.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

7 − 7 =