Fields Of The Nephilim op Eurorock

Het Neerpeltse festival Eurorock krijgt op zondag 16 mei de gothic band Fields Of The Nephilim over de vloer. De band zat in 2014 nog in de studio en brengt bijgevold nieuw werk mee naar Noord-Limburg.

Fields of the Nephilim is een Britse gothic rock-band. Ze worden vaak samen met The Sisters of Mercy en The Mission de drie belangrijkste bands van de klassieke gothic rock genoemd. De groep werd opgericht in 1984. Eind 1984 verscheen hun eerste ep Burning the Fields. De groep bouwde al snel een stevige reputatie op met hun duistere, naar het mystieke neigende sound, de enigmatische teksten van Carl McCoy en hun op spaghettiwesterns van Sergio Leone gebaseerde imago.

Eurorock vindt plaats van 14 t/m 16 mei. De organisatie bevestigde eerder al de komst van o.a. Front 242, Peter Hook and The Light, Customs, The Neon Judgement, Crüxshadows, Star Industry, The Juggernauts en The Orb. Alle info: www.eurorock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

8 + 11 =