Vroegboektickets voor Suikerrock, festival in nieuw jasje

Suikerrock krijgt een nieuwe, frisse en zoete ‘total make-over’. “Van vrijdag 31 juli tot en met zondag 2 augustus 2015 is het Tiense muziekfestival toe aan zijn 29ste editie, en dan gaat Suikerrock gaat voluit voor sfeer, beleving en ‘sweetness’, voor elke bezoeker, op elk moment.”

Met die woorden wordt het nieuwe werkjaar van Suikerrock gelanceerd. De nieuwe identiteit gaat uiteraard ook gepaard met een nieuwe uitstraling. Deze nieuwe ‘look & feel’ met zijn frisse kleuren symboliseert de unieke Suikerrock-vibe en de sweetness van Tienen. Alle festivalgangers zullen deze ‘look & feel’ niet alleen kunnen zien en voelen op de Grote Markt, maar ook doorheen het hele Tiense stadcentrum.

Net als de vorige 28 edities zal het festival het historische stadscentrum van de suikerstad Tienen inpalmen. De Grote Markt, met het hoofdpodium en (inter)nationale topartiesten, blijft het hart van Suikerrock maar zal een opmerkelijke transformatie ondergaan. Het bezoekerscomfort zal hoger dan ooit liggen. Er wordt geen enkel detail uit het oog verloren. Alle onderdelen worden onder de loep genomen en waar nodig aangepast om de Suikerrock-fans de beste beleving te bieden. Op zondag, de traditionele familiedag, zullen jonge (en oude) gezinnen nog meer verwend worden met enkele leuke extra’s.

De Grote Markt blijft de hoeksteen van het festival, maar daarnaast maken de Veemarkt en de straten tussen Grote- en Veemarkt het Suikerrock parcours compleet. Op de Veemarkt wordt er met fijne DJ-sets, drie festivaldagen lang, opnieuw resoluut de kaart van de jongeren getrokken. In de Nieuwstraat, de Hennemarkt, de Wolmarkt en de Peperstraat zal Suikerrock meer dan ooit te voelen en te zien zijn. Ook hier wordt de lijn van de Grote Markt doorgetrokken en kunnen de bezoekers genieten van kwaliteitsvolle drink-en eetstanden en leuke animaties.

Het zal nog een tijdje duren voor de eerste acts bekend gemaakt worden, maar voor de échte Suikerrock fans die het nieuwe Suikerrock zeker niet willen missen is er nu reeds een presentje: Een combiticket met vroegboek-korting! Vanaf nu tot en met 4 januari kunnen deze combi (3 dagen) tickets aangekocht worden aan een verlaagd tarief van 70 EUR (66 EUR + 4 EUR reservatiekosten)! Een ideaal Kerst/Nieuwjaarsgeschenk én een buitenkans voor de Suikerrock fans. Snel zijn is de boodschap want op 4 januari 2015 om middernacht is deze actie onherroepelijk afgelopen en geldt het normale tarief van 85 EUR!
De vroegboek combitickets zijn vanaf dinsdag 9 december 2015 beschikbaar via de Suikerrock ticketshop, via alle filialen van Fnac en vanaf vrijdag 12 december via Ticketmaster.be.

Alle info: www.suikerrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

17 − 5 =