Job*Rock verdwijnt van de festivalkalender

“De editie van Job*Rock 2014 was onze allerbeste editie op alle vlak. Nooit mochten we zoveel bezoekers ontvangen op het festival, dat zonder enig incident is verlopen. Het is dan ook het perfecte moment om er na 9 jaar een punt achter te zetten.”

Met die woorden neemt organisator Bert Debrouwere afscheid van Job*Rock. Na negen succesvolle jaren heeft Job*Rock de grote luxe om met de glimlach, in perfecte financiële gezondheid, zelf te beslissen om ermee te stoppen.

De voorbije jaren heeft Job*Rock een mooi parcours afgelegd met memorabele shows van o.a. Triggerfinger, Therapy?, Dog Eat Dog, Milow, Balthazar, Amenra, Bulls On Parade, The Van Jets, Janez Detd., Steak Number Eight, Wallace Vanborn, CPeX en vele anderen.

“We sluiten niet uit dat we in de nabije toekomst nog (kleine) clubshows gaan organiseren als de gelegenheid zich voordoet, maar een volledig festival, dat komt er niet meer van onze kant”, besluit Debrouwere.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeventien + drie =