Radiohead werkt aan opvolger van “The King Of Limbs”

Gitarist Johnny Greenwood bevestigde deze ochtend dat Radiohead op dit moment werkt aan een nieuw album. The King Of Limbs kwam drie jaar geleden uit: het werd dus tijd voor een opvolger.

In een interview met BBC Radio grapte Johnny Greenwood dat hij te laat was door het gesprek, aangezien de andere leden van Radiohead ondertussen al in de studio zaten. Hij bevestigde vervolgens dat de groep werkt aan een nieuw album. De opnames zouden zich nog in een vroeg stadium bevinden en Greenwood weet nog niet welke richting het geluid van de groep deze keer zal uitgaan, aangezien ze nieuwe paden verkennen: “we’re trying a bunch out”.

Johnny Greenwood werkte eerder dit jaar samen met Thom Yorke en Radioheaddrummer Philip Selway al aan nieuwe nummers voor de soundtrack van Paul Thomas Andersons Inherent Vice. Meer informatie over die soundtrack vind je hier op enola.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × drie =