Foo Fighters naar Werchter

Verrassing! Enfin, niet echt dus: het is wel degelijk omwille van Foo Fighters dat Rock Werchter een weekje naar voor kroop en en passant ook Grapspop een kalendergewijs duwtje gaf. Dave Grohl zal met zijn groep openingsdag donderdag 25 juni afsluiten.

Geen AC/DC, geen Prince, geen U2. “”Rock Werchter schuift graag een weekje naar voor om de beste rockband van nu op zijn affiche te hebben”, kondigt het festival aan. En dan bedoelt het natuurlijk: Foo Fighters. Het kon ook niet anders. Met Sonic Highways heeft Foo Fighters economisch gezien de rockplaat van het najaar gemaakt, en geen zichzelf respecterend festival kan om Dave Grohl en consoorten heen. Terwijl onze recensent nog even dubt wat hij nu van die nieuwe, in acht verschillende Amerikaanse steden opgenomen plaat vindt, is hier nog eens de eerste single:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

11 − 8 =