Mapei, Ella Eyra, Robbing Millinos en meer voor Eurosonic

Eurosonic, Europa’s grootste showcase festival, laat opnieuw van zich horen met maar liefst 48 nieuwe bevestigingen uit 15 verschillende landen. In januari zakken onder meer Mapei (SE), Ella Eyre (UK), Joy Wellboy, Robbing Millions en James Bay (UK) af naar Groningen.

De jongste toevoegingen aan de line-up zijn: Acid Arab (FR), AnnenMayKantereit (DE), Aquilo (UK), Bad Breeding (UK), Black Flower (BE), Bombay Show Pig (NL), Bulbul (AT), Cairo Liberation Front (NL), Dakh Daughters (UA), Die Nerven (DE), Dolomite Minor (UK), Ella Eyre (UK), FM Laeti (FR), For BDK (SE)
Gavin James (IE), Gengahr (UK), Go Go Berlin (DK), GODS (AT), Happyness (UK), James Bay (UK), Joana Serrat (ES), Joco (DE), Jonas Alaska (NO), Joy Wellboy (BE), JoyCut (IT), Klaus Johann Grobe (CH), Låpsley (UK), Le Vasco (FR), Little Dots (BE), Mapei (SE), Mina Tindle (FR), Mountain bike (BE), Mourn (ES), Neøv (FI), Ninos du Brasil (IT), Orla Gartland (IE), Oso Leone (ES), Palace (UK), Punke (HR), Robbing Millions (BE), Sevdaliza (NL), Sisters (IE), Spidergawd (NO), Taymir (NL), The Hearing (FI), the Micronaut (DE), Tourist LeMC (BE) en Zentralheizung of Death (Des Todes) (DE).

De 29ste editie van Eurosonic Noorderslag zal plaatsvinden van 14 tot en met 17 januari 2015. Eerder bevestigden o.a. Fismoll, Get Your Gun, Jack Garratt, Kate Tempest, Kid Astray, Pomrad, Sóley, SOAK en Oscar & The Wolf hun komst reeds. Alle info: www.eurosonic-noorderslag.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

3 × drie =