Affiche Glimps compleet

Beloofde Glimps 60 acts op zijn affiche, dan zijn het er uiteindelijk 70 geworden! Met als laatste toevoegingen o.a. Team William, Will And The People (UK) en Einar Stray Orchestra (NO) is de line-up voor het Gentse ontdekkingsfestival helemaal rond.

Turkse jazz, Slovaakse indie, of Franse electro: meer dan 70 artiesten uit heel Europa geven het allerbeste van zichzelf op 11 locaties. Dat gaat van concerttempels als Handelsbeurs, via muziekclubs als de Charlatan, tot minder bekende maar verdomd fijne zalen zoals het Lakenmetershuis.

Het programma ziet er als volgt uit:

Donderdag 11 december 2014: Nicolas Michaux – FùGù MANGO – Briqueville – BRUTUS – ID!OTS – A/T/O/S – Eaux (UK) – Billions of Comrades – The Spectors – De Staat (NL) – PAON – Fuck Art, Let’s Dance (DE).

Vrijdag 12 december 2014: Love Like Birds – I Will, I Swear – Will Samson (UK) – Talbot (EE) – STAL (FR) – Black Lizard (FI) Nvmeri (SK) – Ragini Trio – Sioen – Root – Svper (ES) – Mutiny on the Bounty (LU) – Nordmann Natas Loves You (LU) – Sebastian Lind (DK) – Fabio Accardi (IT) – Aloa Input (DE) – Hong Kong Dong – Rina Mushonga (NL) – Eaux (UK) – Paon – UMA (DE) – GOSTO (NL) BackBack – Get Your Gun (DK) – Gabriel Garzón-Montano (FR) – Vuurwerk – Afterpartees (NL) Bottled in England (DK) – Sleepers’ Reign.

Zaterdag 13 december 2014: Ostyn – Hydrogen Sea – Einar Stray Orchestra (NO) – The Away Days (TR) – Stadt – 3K (DK) Mehawk (DE) – Rome (LU) – His Electro Blue Voice (IT) – Comausaure (FR) – The 45’s (UK) Team William – Beaty Heart (UK) – Bed Rugs – Monophona (LU) – Remi Panossian Trio (FR) Os Meus Shorts (ES) – Will and the People (UK) – La Chiva Gantiva – Black Flower – Bring the Mourning On (SE) – Sea Change (NO) – Blaue Blume (DK) – David Douglas (NL) These Ghosts (UK) – JoyCut (IT) – Tenfold Rabbit (EE) – Children (DE) – The Wands (DK) Bajzel (PL) – Marc Desse (FR) – Charlotte (LU).

Info en tickets: www.glimpsgent.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negentien − acht =