Eurorock pakt uit met Front 242, Peter Hook, The Orb en meer

Na meer dan 10 jaar stilte keert Eurorock tussen 14 en 16 mei naar haar vertrouwde locatie in Sint-Huibrechts-Lille (Neerpelt). Met Front 242, Peter Hook and The Light (a celebration of Joy Division), The Orb en Suicide Commando maakt de organisatie zijn eerste namen bekend.

Organisator Rudi Donckers mikt opnieuw op gitzwarte genres zoals gothic, industrial en doom. Dat blijkt ook uit de eerste namen die hij bekend maakt: Front 242, ASP, Peter Hook and The Light (a celebration of Joy Division), Viva La Fête, The Orb, Apoptygma Berzerk, Oomph!, The Bellwether Syndicate, Tanzwut, Whispers In The Shadow, Suicide Commando, Diary Of Dreams en Legend. Het programma wordt nog aangevuld.

Eurorock wordt een betalend festival en biedt ook kampeervoorzieningen. De officiële website wordt gelanceerd op zaterdag 1 november.

Info: www.eurorock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negen + vijf =