Autumn Falls lost reeks mooie namen

Het najaarsfestival Autumn Falls, dat dit jaar voor de eerste keer buiten Brussel gaat, heeft een nieuwe reeks namen gelost. Onder meer Thurston Moore, Parquet Courts, The Vaselines, Balmorhea en Rape Blossoms zullen je tijdens de herfst gezelschap houden.

Wanneer de zon weer wat vroeger ondergaat, nadert Autumn Falls, dat al enkele jaren een beetje de Nuits Botanique van de herfst is. Het grootste verschil dit jaar is dat organisator ToutPartout, dat dit jaar twintig kaarsjes uitblaast, voor het eerst naar locaties buiten Brussel uitwijkt. Zo kan je bijvoorbeeld Spoon aan het werk zien in de Gentse Vooruit, Steve Gunn in de Charlatan of TRIX en A Winged Victory For The Sullen in het Cactus Muziekcentrum in Brugge.

Verder werden ook The Vaselines, Die! Die! Die!, White Lung, Xiu Xiu, PC Worship en Sir Richard Bishop nog maar net bevestigd. Eerder werden met The Notwist, Adult Jazz, Osaka Monaurail en Timber Timbre al veelbelovende namen aangekondigd. Daarmee blijft Autumn Falls trouw aan zijn formule: een ideale mix van nieuw talent en reeds legendarische namen programmeren.

Autumn Falls vindt van 28 oktober tot 5 december 2014 plaats. Het programma vind je hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

15 + twaalf =