Spookhuisje en meer vervolledigen affiche AFF

Vrijdag gaat Absolutely Free Festival van start, maar voor het zover is heeft de organisatie nog enkele frisse namen in petto. De affiche wordt aangedikt met nog vier bevestigingen.

Liefhebbers van rock, blues en psychedelica komen op zaterdag 2 augustus aan hun trekken met het Spookhuisje. Nog die dag openen Bazart en Tin Fingers, beiden uit de Vi.be contest, het festival. De twee jonge DJ’s WSSRT b2b Effix openen de feestelijkheden op vrijdag 1 augustus.

AFF vindt plaats op 1 en 2 augustus op de site van C-Mine in Genk. Eerder werden onder meer Thurston Moore, Luke Slater, Fanfarlo, Yuck, Madensuyu, De Staat (NL), Robbing Millions, Vice Club, Teen Creeps, Samowar, Warhola en The Prospects al bevestigd. Het festival is gratis toegankelijk mits inlevering van 3 gebruikte batterijen of zaklampen. Alle info: www.absolutelyfree.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 × vier =