20 Nieuwe namen voor Crammerock

Crammerock pakt vandaag uit met een verse lading van zowat 20 namen. Muzikale patrioten vinden hun gading beslist bij o.a. Hooverphonic, School Is Cool en Girls In Hawaii. Verder geven ook And They Spoke In Anthems, Gangthelabel en talrijke anderen prsent.

De affiche telt met verder nog Gorki, Diablo Blvd, Altrego, Modern Art, The Spectors, Amongster, Hydrogen Sea, Billie Kawende, Stuff., Rupersoldaten, Brihang, Diamantairs, Mack Wilds en Waldo een twintigtal nieuwe bevestigingen. Volgende week volgt een laatste lichting namen. De organisatie belooft bij die lading nog een laatste klepper.

Crammerock vindt plaats op 5 en 6 september in Stekene en bevestigde eerder al klinkende namen zoals Buffalo Tom, Arsenal, Ms. Lauryn Hill, The Hives, Dizzee Rascal en Admiral Freebee. Info en tickets: www.crammerock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × 2 =