Marktrock heeft affiches rond

Marktrock spreidt zich deze zomer over 3 locaties. Voor zowel de editie van Marktrock Dendermonde, Marktrock Bilzen als Marktrock Leuven staan de programma’s nu op punt met toppers zoals Praga Khan, Natalia en Daan.

Op zaterdag 5 juli verwelkomt Marktrock Dendermonde het Dj-duo Paranormal Tracktivities, Safi & Spreej, Buscemi, De Jeugd Van Tegenwoordig en Merdan Taplak op de Grote Markt. Op zaterdag 6 juli maakt de Grote Markt zich klaar voor The Amazing Flowers, Stan Van Samang en Natalia. Op de Vlasmarkt kan men op beide dagen genieten van optredens van verschillende DJ’s. Op zaterdag 5 juli biedt Marktrock voornamelijk het podium aan lokaal talent met onder meer Dj Dysfunkshunal, Nack & Rif en Fooonetik. Op zondag 6 juli zorgen Deejay Neglectik, TLP aka Troubleman en FS Green voor vuurwerk op de Vlasmarkt.

Marktrock Bilzen programmeert op zaterdag 9 augustus 2014 enkel en alleen Humo’s Rock Rally artiesten op de Markt met Humble Flirt (finalist 2014), Warhola (winnaar 2014), Tom Helsen (finalist 1996) en Compact Disk Dummies (winnaar 2012). Special guest zaterdag is Gers Pardoel. Fans van Peter Luts, dj licious, Flapjackers, Ugur Yurt en Construkted moeten die dag op het C. Huysmansplein zijn. Zondag 10 augustus 2014 kunnen de kids al omstreeks 17u terecht op de Markt voor Kapitein Winokio. 2 Fabiola neemt de fakkel over en wordt gevolgd door Les Truttes. Marktrock Bilzen 2014 wordt afgesloten door Daan. Mr. Grammy ft. Mc Robbie, Seelen C-mode, Hermanez, Jerry May & Axel Haube en Joyhauser zorgen voor vuurwerk op het C. Huysmansplein.

Op vrijdag 15 augustus vullen onder meer Cookies And Cream, Dj Nikolaz het podium van de Oude Markt op Marktrock Leuven. Op het De Layensplein geven The Mixfitz, Ulterior, Soulscape en This Place Is A Mess die dag het beste van zichzelf. Op zaterdag 16 augustus is de Oude Markt voorbehouden voor Praga Khan, Whiz, Gorki & friends en Amongster. Voor optredens van Droppie and The Gang, Public Affairs, Hush Hefner en Partyshakerz kan je die dag terecht op het De Layensplein. Afsluiten doet Marktrock Leuven op zondag 17 augustus op de Oude Markt met Paul de Leeuw, Radio Guga en en het nieuwe DJ project van Sven De Leijer ‘We can’t dance, sir’. Raoul Belmans, Solco en Victor Bodrovski vind je die dag op het De Layensplein.

Marktrock is zowel in Dendermonde, Bilzen als Leuven gratis toegankelijk. Alle info: www.marktrock.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee + achttien =