Fi:hP pakt uit met Gary Clark Jr, Ostyn en Pomrad

Feest In Het Park heeft opnieuw een mooie reeks namen aan zijn programma toegevoegd. Onder meer Pomrad, Ostyn en Grammy Award winnaar Gary Clark Jr. zakken deze zomer af naar de Donkvijvers in Oudenaarde.

Gary Clark Jr. brengt een stevige mengeling van soul, rock en blues. Ook het drum’n bass aanbod wordt stevig uitgebreid met The Qemists, S.P.Y ft. Mc Lowqui en Cedex ft. Higher Underground. Techno en electro beats worden je dan weer voorgeschoteld door DJ Hell. Voor de zwoele dancehall, reggae en funky party kan je rekenen op Troubleman aka TLP en het beste soundsystem van Duitsland Pow Pow Movement.

Bert Ostyn, Frontman van Absynthe Minde, heeft een soloplaat uit en komt deze onder de naam Ostyn promoten en voor folky rock zorgt het Britse Beaty Heart. Pomrad is de laatste toevoeging in het rijtje.

Feest in het Park vindt plaats van 21 tot en met 24 augustus aan de vertrouwde Donkvijvers van Oudenaarde met o.a. Ceelo Green, Aloe Blacc, Macy Gray, Flip Kowlier, Mike Skinner, Intergalactic Lovers, Admiral Freebee en vele anderen. Alle info: www.feestinhetpark.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 × twee =